Отборът на Черно море Варна постигна класическа победа с 3:0

...
Отборът на Черно море Варна постигна класическа победа с 3:0
Коментари Харесай

Черно море се изкачи на петото място в Първа лига след класика над Септември

Отборът на Черно море Варна реализира класическа победа с 3:0 при семейството си на Септември София в откриващия мач на 24-ия кръг в Първа лига.

„ Моряците “ откриха резултата на стадион „ Тича “ в петата минута, когато Исмаил Иса бе изведе отдясно с дълго високо подаване в наказателното поле на гостите, нападателят на Черно море с грациозен финт се измъкна от съпротивата на бранителя Иван Арсов, пусна топката сред краката на Константин Чешмеджиев за набралия скорост Мазир Сула, който с техничен изстрел по земя се разписа в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Димитър Шейтанов.

Съставът на Илиян Илиев удвои преднината си в самия завършек на първото полувреме. Голмайсторът Сула направи мощен самостоятелен пробив по десния фланг и с пета подаде към Арлинг Дакай, който продължи за Исмаил Иса и някогашният национал на България с изстрел по диагонала от пеналтерията прати топката в далечния низък десен ъгъл на стража Шейтанов.

Черно море направи преднината си класическа в 67-ата минута след неточност в защитата на Септември. Мазир Сула центира от ъглов удар на границата на вратарското поле, където Иван Арсон увисна за високата топката, а зад него дебнеше непокритият Влатко Дробаров, който с изстрел с глава отблизо разстояние се разписа в долния ляв ъгъл на вратата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР