Отборът на Челси обяви трансфера на еквадорския национал Мойсес Кайседо

...
Отборът на Челси обяви трансфера на еквадорския национал Мойсес Кайседо
Коментари Харесай

Мойсес Кайседо е футболист на Челси

Отборът на Челси разгласи прехвърлянето на еквадорския национал Мойсес Кайседо от Брайтън, осъществявайки най-скъпата договорка в историята на Висшата лига.

Въпреки че сумата не се посочва, медиите в Англия осведомиха, че лондончани ще платят на Брайтън за правата на играча 115 милиона паунда, подобрявайки личния си връх от преди няколко месеца, когато " сините " броиха 106 милиона паунда за аржентинския полузащитник Енцо Фернандес.

" Толкова съм благополучен да се причисля към Челси! Толкова съм разчувствуван да бъда тук в този огромен клуб и не се замислих, когато Челси ми се обади, просто знаех, че желая да подпиша с клуба “, сподели 21-годишният Кайседо в изказване на клуба.

През последните няколко дни името на футболиста бе забъркано в забавна обстановка в събота, когато в началото бе оповестено, че той ще премине в Ливърпул и даже мениджърът на отбора Юрген Клоп удостовери това. Няколко часа по-късно обаче стана ясно, че самият Мойсес Кайседо е предпочел да одобри офертата на Челси и той към този момент публично е част от лондончани с контракт за 8 години.

Едно е несъмнено - еквадорецът към този момент не е част от Брайтън, където впечатли с изявите си през последната година и половина, записвайки 53 мача и 2 гола за " чайките " във всички шампионати.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР