Отборът на Ботев Враца записа равенство 2:2 срещу състава на

...
Отборът на Ботев Враца записа равенство 2:2 срещу състава на
Коментари Харесай

Ботев Враца направи 2:2 срещу Арарат Армения в последната си контрола на кипърска земя

Отборът на Ботев Враца записа тъждество 2:2 против състава на Арарат Армения в последната си контрола по време на лагера в Кипър.

Двубоят стартира по-добре за врачани, които през първото полувреме означиха и двете си попадения, като за първото прецизен беше Бубакар Траоре, а малко по-късно той асистира и за гола на Браян Переа.

След почивката старши треньорът Христо Янев предприе редица смени, като даде късмет за изява на всички свои футболисти, в това число и на новото попълнение Ласана Н`Диайе, който направи своя всекидневен дебют за " зелените ".

Тези рокади в редиците на българския отбор в последна сметка обаче разрешиха на бронзовия медалист от последното арменско състезание Арарат да стигне до два гола след почивката и по този начин да оформи крайното 2:2.

По този метод Ботев Враца не съумя да завоюва и в своята четвърта инспекция по време на зимната подготовка, като по-рано тимът загуби от Монтана и Партизан Белград, а мачът против Цървена звезда бе преустановен по-рано поради конфликт сред футболистите на двата тима при резултат 2:1 в интерес на " звездашите ".

За Христо Янев и неговите момчета в този момент следва да се приберат в България, където на 10 февруари (събота) те ще изиграят още една контрола против Спартак Плевен, а този дуел в действителност ще бъде и финален за врачани подновяването на борбата в Първа лига, което за тях ще бъде с тежко посещение на ЦСКА на 18 февруари (неделя).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР