Отборът на Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 на руския Спартак

...
Отборът на Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 на руския Спартак
Коментари Харесай

Ботев отстъпи на Спартак в последната си контрола от лагера в Дубай

Отборът на Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 на съветския Спартак (Москва) в последната си контролна среща от подготвителния лагер в Дубай. Единственото попадение в срещата бе дело на Павел Мелешин в 67-ата минута на мача.

През първата част ситуациите пред двете порти липсваха. Най-добрият късмет през първите 45 минути се откри пред Реда Рабей от състава на Ботев, който стреля технично от границата на наказателното поле, само че вратарят на Спартак улови.

В началото на втората част Елвис Ману се откъсна от отбраната на съветския отбор по десния фланг и центрира паралелно на голлинията, където обаче нямаше негов съотборник, който да засече.

В 67-ата минута Спартак поведе в резултата. Руският отбор разигра добре по левия фланг на офанзивата си и последва центриране в наказателното поле, където отбраната на " канарчетата " не се ориентира добре и топката падна на крайници на Павел Мелешин, който със мощен удар не остави шансове на Хидайет Ханкич за 1:0.

В 86-ата минута Спартак можеше да удвои задатъка си. След късо осъществяване на корнер центриране от дясно бе продължено от състезател в алено към негов съотборник, който на няколко метра от вратата стреля с глава, само че ударът бе слаб и Ханкич избави.

Това бе трета и последна инспекция за Ботев от лагера в Дубай. До момента " канарчетата " приключиха наедно 4:4 против латвийския ФК Рига и победиха с 2:1 съветския първокласен Урал Екатеринбург.
 Тодор Неделев към този момент тренира наедно с тима на Ботев (Пловдив)
Тодор Неделев към този момент тренира наедно с тима на Ботев (Пловдив)

Това се случва за първи път от началото на лагера на " канарчетата " в Дубай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР