Отборът на Ботев Пловдив разгроми с 8:0 третодивизионния Гигант Съединение

...
Отборът на Ботев Пловдив разгроми с 8:0 третодивизионния Гигант Съединение
Коментари Харесай

Ботев Пловдив разгроми Гигант Съединение в неофициалния дебют на Бруно Балтазар

Отборът на Ботев Пловдив разгроми с 8:0 третодивизионния Гигант Съединение в първата контрола на " канарчетата " след старта на зимната им подготовка.

Двубоят бе и всекидневен дебют за новия ментор на пловдивчани Бруно Балтазар, който застана отпред на отбора в първите дни на календарната година.

Проверката сред Ботев и Гигатн се изигра на клубната база на " жълто-черните " в Коматево, като срещата се организира във формат от две полувремена по 35 минути.

Мартин Секулич откри резултата още в 12-та минута, а в 28-та Емануел Току удвои задатъка на домакините. До края на първата част пловдивчани повишиха задатъка си на 4:0, като Секулич осъществя второто си попадение в срещата, а прецизен бе и Абдулай Траоре.



След почивката Михаил Прокопиев повиши на 5:0 в 40-та минута, а четири по-късно Елвис Ману вкара за 6:0.

Малко по-късно пък новото попълнение на Ботев Пд Красиан Колев ознаменува неофициалния си дебют за отбора с гол, правейки резултата 7:0, а Ману оформи крайното 8:0 с втория си гол в срещата.

В неделя (15 януари) футболистите на " жълто-черните " отпътуват за Дубай, където ще проведат втората част от зимната си подготовка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР