Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировки след двудневната почивка, която

...
Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировки след двудневната почивка, която
Коментари Харесай

Почивката в Ботев приключи

Отборът на Ботев (Пловдив) възобнови тренировки след двудневната отмора, която футболистите получиха след дуела против Витоша (Бистрица) от Първа лига. " Жълто-черните " започнаха седмицата в паузата на шампионата със занятие във вторник следобяд на клубната база в отсъствието на националите Тодор Неделев и Цветомир Панов.

Повиканият в младежкия народен отбор Серкан Юсеин няма да се причисли към селекцията до 21 години поради проблем с аддуктора, който стана причина халфът да не стартира в дуела в Бистрица, макар че бе подложен в стартовите 11. В идващите дни Серкан ще тренира на омекотен режим дружно с Лъчезар Балтанов. Капитанът на " канарчетата " е с контузия в региона на ребрата от мача с Витоша и започва седмицата с подготовка без топка.

С ден забавяне към тима ще се причислят Иван Чворович и Дуде Ндонгала, които получиха по-дълга отмора от треньорския щаб.

Ботев ще запълни паузата в шампионата с инспекция против Марица. Спарингът с втородивизионния пловдивски отбор е в петък от 11.00 часа на терен 1 в " Коматево ".

Програмата на " жълто-черните " за седмицата:

сряда:
10:00 - подготовка
16:00 - подготовка

четвъртък: 16:00 - подготовка

петък: 11:00 - контрола Ботев - Марица

събота: Почивен ден

неделя: 16:00 - подготовка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР