Отборът на Ботев излиза срещу силно отслабения тим на Славия

...
Отборът на Ботев излиза срещу силно отслабения тим на Славия
Коментари Харесай

Ботев търси първа победа над Славия след петилетка суша

Отборът на Ботев излиза против мощно отслабения отбор на Славия с упоритостта да завоюва първа победа на Овча купел от пролетта на 2017 година насам. Двубоят е от 14Балансът сред двата отбора на равнище хайлайф е подравнен - 51 на 51 победи, а 27 пъти срещите са завършвали наедно.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич няма да може да разчита на четирима играчи. Наказани са капитанът Андреа Христов и вътрешният халф Георги Вълчев. От групата отпаднаха заради заболяване Иван Минчев и Димитър Стоянов.

Наставникът на Ботев Азрудин Валентич пък възнамерява да остави измежду запасите нападателя Антоан Бароан за сметка на Маркиньос. Добрата вест за босненския експерт е, че няма проблеми с осъдени и контузени състезатели и ще може да разчита най-хубавото против Славия.

На трибуните на стадион “Славия” се чака да участват скаути от много европейски страни, които ще наблюдават изявите на стража на “белите” Светослав Вуцов и лявото крило Радослав Кирилов, както и на асовете на “канарчетата” Тодор Неделев, Па Конате, Маркиньос и Емануел Току.

Вероятни сформира:

Славия: Вуцов, Томбак, Виячки, Керчев, Соарес, Макрилос, Нгуена, Стоев, Тасев, Кирилов, Сораков.

Ботев (Пловдив): Аргилашки, Янсон, Генев, Супрайен, Па Конати, Рабей, Мертенс, Минков, Току, Неделев, Маркиньос.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР