Отборът на Ботев допусна загуба с 0:2 от Легия (Варшава)

...
Отборът на Ботев допусна загуба с 0:2 от Легия (Варшава)
Коментари Харесай

Ботев преклони глава срещу полски гранд

Отборът на Ботев позволи загуба с 0:2 от Легия (Варшава) в първата си контрола по време на лагера в Дубай, оповестява уеб сайтът на " канарчетата " Двубоят се игра на " Джебел Али Спорт Център " в арабските емирства.

" Канарчетата " изиграха мощно първо полувреме, в което сътвориха голям брой голови положения, само че не съумяха да ги осъществят. След почивката темпото на игра спадна и обстановките пред двете порти съвсем липсваха.

Още в 4-ата минута Димитър Тонев бе изведен очи в очи с вратаря на Легия, само че Артур Боруц се намеси чудесно и парира удара, като по този метод халфът пропусна отлична опция. След по-малко от 180 секунди " жълто-черните " направиха нов сериозен пропуск.
 Бултрасите стартират да приготвят хореография два месеца преди дербито с Локо
Бултрасите стартират да приготвят хореография два месеца преди дербито с Локо

Готвят съществено шоу

Късо осъществяване на корнер и малко разиграване прати топката в Димитър Тонев, който прокара кълбото сред отбраната и изведе Брахими самичък против вратаря на Легия. Атакуващият футболист овладя и шутира, а кълбото мина около гредата.

След дейното начало на " жълто-черните ", поляците взеха преимуществото. В 16-ата минута неточност на Минков докара до бърза офанзива на Легия, приключила с неакуратен удар от 20 метра на Пескуейра.

В 27-ата минута Мохамед Брахими се регистрира с нова добра изява, откакто атакуващият футболист насочи хубав удар от междинна отдалеченост, само че опитният Боруц се намеси по най-хубавия метод и мазета в корнер.
 Вратарите на Ботев (Пловдив) с водни тренировки в Дубай
Вратарите на Ботев (Пловдив) с водни тренировки в Дубай

От клуба се похвалиха

В 31-ата минута Маркиньос се пребори за топката в половината на Легия и шутира от границата на наказателното поле, а Боруц с нова блестяща изява парира удара. Така се стигна до 36-ата минута, в която Жозуе Пескуейра откри резултата с хубав удар от ъгъла на наказателното поле.

На няколко пъти защитата на Ботев не съумя да почисти топката и тя попадна в Жозуе, който с елегантно технично осъществяване трансферира Георги Аргилашки. До края на първата част Маркиньос се регистрира с неакуратен удар.

След почивката темпото на игра спадна, а в съставите на двата тима бяха осъществени голям брой промени. В първите минути на втората част над Дубай се изля пороен дъжд, само че той продължи единствено десетина минути.

В 52-ата минута появилият се на почивката Реда Рабей насочи слаб удар, който не затрудни Боруц. " Белите " дадоха отговор с неакуратен удар на Виетеска.
 Ботев (Пд) разгласи контрола с полски гранд в Дубай
Ботев (Пд) разгласи контрола с полски гранд в Дубай

Ще бъде на следващия ден

В 71-ата минута Антоан Бароан се регистрира с неакуратен удар, а осем минути по-късно поляците взеха решение всичко в мача с втори гол. Игор Стрзалек бе изведен самичък против Георги Аргилашки и прокара топката под плонжа на вратаря.

Две минути по-късно Реда Рабей насочи доста рисков удар, който прати топката на сантиметри от гредата. Последва пропуск на Циепиела с глава, а до края на мача положения за Ботев изтърваха Лъчезар Балтанов и Антоан Бароан.

Следващата контрола на Ботев в Дубай е на 22-ри януари против съветския гранд Зенит.
 Олимпия (Любляна) избавя Ботев от Антоан Бароан
Олимпия (Любляна) избавя Ботев от Антоан Бароан

Нападателят има доста проблеми с дисциплината
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР