Отборът на Белгия разби състава на Шотландия с 4:0 насред

...
Отборът на Белгия разби състава на Шотландия с 4:0 насред
Коментари Харесай

Де Брюин с наказателна акция в Глазгоу, Белгия е неудържима

Отборът на Белгия разруши състава на Шотландия с 4:0 посред Глазгоу. Над всички в мача беше звездата на Манчестър Сити Кевин де Брюин, който направи хеттрик от асистенции и означи последния гол в дуела.

Гостите означиха три гола още през първото полувреме и на процедура взеха решение мача още на почивката.

В 9-ата минута проведоха отлична контраофанзива, с цел да открият резултата. Кевин Де Брюин напредна и подаде за непокрития Ромелу Лукаку, който означи безпроблемно за 0:1.

В 24-ата минута резултатът стана 0:2. Де Брюин центрира след едно разиграване от корнер и Томас Вермален, с глава, означи.

В 32-ата „ алените дяволи “ означиха и трети гол. Де Брюин центрира от корнер и в наказателното поле бранителят на Тотнъм Тоби Алдервейлд се разписа с глава, откакто топката се отклони от напречната греда и влезе в мрежата.

През втората част гостите понижиха оборотите и стигнаха до единствено още един гол.

В 82-ата се разписа и самият Де Бройне. Той получи пас на границата на наказателното поле и с диагонален удар по земя изстрлея топката във вратата за крайното 0:4.

Белгия продължава да води безапелационно в група I и към този момент събира актив от 18 точки. Шотландия са пети с шест точки.

Следващите мачове за състава на Роберто Мартинес са домакинство на Сан Марино и посещение на Казахстан. Шотландия пък ще гостува на Русия, преди да одобри Сан Марино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР