Отборът на Байер Леверкузен допусна четвърта поредна загуба и трета

...
Отборът на Байер Леверкузен допусна четвърта поредна загуба и трета
Коментари Харесай

Хофенхайм се подигра с Байер в Леверкузен и го закотви твърдо на дъното

Отборът на Байер Леверкузен позволи четвърта поредна загуба и трета в Бундеслигата от началото на сезона. Днес отборът на Херардо Сеоане отстъпи с 0:3 в семейството си на Хофенхайм в мач от третия кръг на шампионата.

Гостите взеха задатък от два гола още до почивката, когато точни бяха Кристофър Баумгартнер в деветата и Андрей Крамарич в 34-ата минута. Попадение на Роберт Сков в 41-ата минута пък беше анулиран. Крайният резултат беше завършен от Жоржиньо Рутер в 78-ата минута след ужасно осъществяване.

Хофенхайм поведе още в деветата минута, когато построиха отлична офанзива, която беше приключена по приказен метод от Кристоф Баумгартнер със своя удар с пета.

В 34-ата минута гостите стигнаха до втори гол. Тогава Лукаш Храдецки увисна при центриране на Озан Кабак, което разреши на Андрей Крамарич с глава да удвои преднината на своя отбор. Само пет минути по-късно Роберт Сков също се разписа, само че ВАР анулира попадението му.

Хофе въпреки всичко стигнаха до трето попадение след страховит шут на Джорджиньо Рутер, който получи отдясно на наказателното поле, освободи си пространство за изстрел и с доста мощен подобен прати неспасяемо топката в горния отдалечен ъгъл на вратата на „ аспирините “.

По този метод Леверкузен е твърдо на последната позиция с нито една точка в актива си, до момента в който Хофенхайм към този момент трети с девет точки. В идващия кръг „ аспирините “ ще търсят първа победа в гостуването си на Майнц 05, до момента в който Хофе приема Аугсбург.

Срещи от третия кръг на футболното състезание на Германия:

Аугсбург - Майнц 05 1:2

Байер Леверкузен – Хофенхайм 0:3

Щутгарт – Фрайбург 0:1

Волфсбург - Шалке 04 0:0

Унион Берлин - Република България Лайпциг от 19.30 часа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР