Отборът на Барселона страда в испанското първенство, но се справя

...
Отборът на Барселона страда в испанското първенство, но се справя
Коментари Харесай

Трябва ли Меси и Де Йонг да получат почивка?

Отборът на Барселона страда в испанското състезание, само че се оправя чудесно в Шампионската лига. Тази вечер пред каталунците има привидно елементарно затруднение предвид на това, че Динамо Киев е без цялостен тим поради голям брой инфектирани с ковид. По сходен метод обаче си изпати Реал Мадрид, който загуби вкъщи от сакат тим на Шахтьор (Донецк).

Каталунските медии се питат дали Роналд Куман ще посмее да даде отмора на единствените полеви футболисти, които са били титуляри и в осемте срещи от началото на сезона и са изиграли съвсем всяка минута – Лионел Меси и Френки де Йонг. Много рядко сме виждали аржентинецът да бъде отвън групата или запаса, когато няма физическо неразположение. По-вероятно е, естествено Ла Пулга още веднъж да бъде на терена от първата минута.

Любопитно е дали Куман ще се лиши от Френки де Йонг. Ако го стори, вероятно в опорната част на полузащитата ще разположи Серхио Бускетс и Миралем Пянич. Дори в центъра на защитата, където изборът е ограничен, Куман даде отмора и на Жерард Пике, и на Клеман Лангле, като това се случи наложително поради червени картони. Вратарят Нето е неизменим титуляр до момента, само че възобновяване на Марк-Андре тер Стеген скоро ще промени това.
Шампионска Лига 3 кръг, сряда 4 ноември  Барселона 22:00предстои  Динамо (Киев)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР