Отборът на Барселона спечели с 2:1 домакинството си на Майорка

...
Отборът на Барселона спечели с 2:1 домакинството си на Майорка
Коментари Харесай

Барселона спря негативната серия на Камп Ноу с успех срещу Майорка

Отборът на Барселона завоюва с 2:1 семейството си на Майорка в среща от 34-ия кръг на испанската Ла Лига.

По този метод " каталунците " прекъснаха серията си от три следващи провали на " Камп Ноу ", а също така си върнаха и 2-та позиция във краткотрайното нареждане.

Мемфис Депай даде задатък на домакините в 25-та минута, когато получи отлично подаване от Жорди Алба и с второто си допиране прати топката във вратата на гостите за 1:0.

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс удвои преднината на своя отбор в 54-та минута, когато се разписа с акуратен удар от границата на наказателното поле, вкарвайки първия си гол в Ла Лига през акцията.

Малко по-късно " каталунците " стигнаха и до трети гол посредством Феран Торес, който обаче след това беше анулиран поради засада на Обамеянг, маркирана от системата ВАР.

В 79-та минута Антонио Раийо върна очакванията на гостите от Майорка, намалявайки резултата на 1:2, само че за повече момчетата на Хавиер Агире нямаха сили и по този начин успеха остана за Барселона.

В класирането момчетата на Шави още веднъж излязоха на втората позиция, като те имат задатък от два пункта пред третия Севиля - 66 против 64. Майорка пък остава замесен в борбата за оцеляване, като четири кръга преди края на шампионата тимът е на 16-та позиция единствено на точка над зоната на изпадащите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР