Отборът на Барселона продължава да се подготвя за своя решаващ

...
Отборът на Барселона продължава да се подготвя за своя решаващ
Коментари Харесай

В Испания: Роберт Левандовски е все по-близо до Барселона

Отборът на Барселона продължава да се приготвя за своя решителен четвъртфинален конфликт в Лига Европа против Айнтрахт Франкфурт. В същото време има някои значими придвижвания, които се случват отвън терена във връзка с една от трансферните цели на клуба.

Корицата на каталунското издание „ SPORT “ в сряда твърди, че Роберт Левандовски е все по-близо и по-близо до трансфер от Байерн Мюнхен на „ Камп Ноу “. 33-годишният футболист ще навлезе в последната година от контракта си с немския първенец и е надъхан за ново предизвикателство в края на кариерата си.

Барселона, откакто се президентът Жоан Лапорта разгласи, че се отхвърли от трансфер на Ерлинг Халанд, в последно време концентрира всичките си старания върху национала на Полша.

Италианският публицист Фабрицио Романо неотдавна заяви, че „ Блаугранс “ е преговарял с сътрудника на Левандовски, Пини Захави, по отношение на детайлите по възможния контракт, макар че не е имало директна връзка сред „ каталунците “ и Байерн.

Трансферният гуру добавя, че нападателят търси дълготраен контракт от Барса. Въз основа на това „ SPORT “ твърди, че „ каталунците “ към този момент са провели две обособени срещи с някогашния нападател на Борусия Дортмунд.

Посочва, че Левандовски е корав в желанието си за тригодишен контракт, като се прибавя, че Байерн не се е отказал от очакванията си да го задържи. Всъщност се счита, че „ баварците “ са показали оферта за нов договор за капитана на Полша.

Въпреки че е на 33 години, Левандовски продължава да се показва на феноменално равнище, без да демонстрира признаци на закъснение. До този миг през сезона полякът има маркирани невероятните 45 гола във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР