Отборът на Барселона може да продължи с трансферите от тима

...
Отборът на Барселона може да продължи с трансферите от тима
Коментари Харесай

Барселона няма да остави Ман Сити: Надява се да отмъкне и Стърлинг

Отборът на Барселона може да продължи с прехвърлянията от отбора на Манчестър Сити. Както е известно, Феран Торес може да се смята за съвсем несъмнено ново попълнение на „ каталунците “ през януари, от „ Камп Ноу “ не са се отказали и от британския национал Рахийм Стерлинг, написа „ Eurosport “.

27-годишният Стърлинг има контракт с „ жителите “ до лятото на 2023 година, само че договарянията за нов подобен вървят много раздразнено. Преди време от Сити го бяха оценили на над 100 милиона паунда, само че тази стойност към този момент падна съществено, изключително, откакто мениджърът Хосеп Гуардиола стартира да залага все по-малко на него.

През лятото Стърлинг беше отворен да изслуша примамливи оферти, измежду които беше и това на Арсенал. В последна сметка той остана при първенците. Крилото обаче на няколко пъти беше декларирал, че би желал някой ден да играе в Испания.

Смята се, че треньорът на Барса Шави Ерандес е огромен обожател на някогашния състезател на Ливърпул, а на „ Камп Ноу “ търсят подобен вид изобретателни нападатели. Фактът, че Феран и Стърлинг са работили под управлението на Пеп Гуардиола, също ще се преглежда като позитивно нещо от управлението на „ каталунците “.

Много обаче ще зависи от финансовото положение на клуба, което не е по никакъв начин розово. Намирането на пари за трансфер и заплати на футболисти от такава класа наподобява проблематично сега, само че те са намерили метод да заобиколят обстановката с Феран Торес и доста неща може да се промени сред зимата и през лятото.

Междувременно Гуардиола показа, че не се чака Сити да подпише с пряк заместител на Феран през идващите седмици.

През лятото обаче се чака „ небесно-сините “ да са на пазара за нов нападател. Сред имената, които гледат в на „ Етихад “ личат тези на Хари Кейн от Тотнъм, който беше доста покрай трансфер в Сити предишното лято, Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд и Алваро Одриосола от Реал Сосиедад.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР