Отборът на Барселона е решен да засили отбора си това

...
Отборът на Барселона е решен да засили отбора си това
Коментари Харесай

Барселона подготвя изненадващ ход при провал с Халанд

Отборът на Барселона е решен да ускори тима си това лято, като откри евтини варианти за тацзи цел. Смята се, че „ каталунците “ желаят да укрепят всяка една зона от терена, като ще насочи напъните си най-много за укрепване на офанзивата си.

Не е загадка, че Ерлинг Халанд е огромното предпочитание на президента на Барселона Жоан Лапорта, само че конкуренцията за подписа на норвежеца ще бъде доста яростна. Нападателят е наблюдаван още от Манчестър Сити и Реал Мадрид.

По тази причина на „ Камп Ноу “ да имат няколко други възможности, твърди „ Diario Sport “. Изданието разкрива имената на тези футболисти - Александър Исак от Реал Сосиедад, Карим Адейеми от Република България Залцбург, Патрик Шик от Байер Леверкузен, Лаутаро Мартинес от Интер и звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски.

Договорът на поляка с „ баварците “ изтича през лятото на 2023 година и договарянията за подновяването му занапред ще стартират. Следователно той може да обмисли вариантите пред себе си в края на този сезон.

Досега през този сезон Лева има 42 гола в 35 мача за немския клуб във всички шампионати.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР