Отборът на Барселона е готов да предложи на своята звезда

...
Отборът на Барселона е готов да предложи на своята звезда
Коментари Харесай

Барселона дава доживотна работа на Меси в клуба, за да го спре от напускане

Отборът на Барселона е подготвен да предложи на своята звезда Лионел Меси работа в клуба за цялостен живот, с цел да го спре да подпише с Манчестър Сити. Кандидатът за президент на тима Виктор Фонт разкри, че има проект да задържи аржентинската легенда на „ Камп Ноу “.

Смята се, че Меси е желан от мениджъра Сити Пеп Гуардиола през идващото лято, а бъдещето му все още е забулено в мъгла. Меси завоюва 10 трофеи в Ла Лига и четири шампионски лиги през 16-те си години в Барса и вкара 640 гола, само че през предишното лято изрази недоволството си от към този момент някогашния президент Хосеп Мария Бартомеу и изиска обществено да напусне.

Манчестър Сити обаче също може да му предложи дълготрайна роля в тяхната световна футболна група. Фонт обаче е на мнение, че знае по какъв начин да задържи Меси в каталунската столица.

„ Това, от което Меси се нуждае, с цел да остане в клуба, е конкурентоспособен план. Той желае да побеждава. Ясно е, че неналичието на план в последно време се е отразила на метода, по който се състезаваме, и по тази причина мощно се надявам, че когато новият президент поеме властта, нека да съм аз, ще успее да го убеди да остане. За нас взаимоотношението сред Барса и Меси е доста стратегическо. Той е в клуба от 13-годишен и имаме вяра, че това взаимоотношение би трябвало да продължи оттатък дните, в които е на терена (б.р. - след отдръпването му). Вярваме, че това взаимоотношение има огромен капацитет за идващите години и сме обнадеждени, че в случай че представим това пред него и обкръжението му, той ще го види като добра опция “, съобщи Фонт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР