Отборът на Барселона допусна изненада и не успя да победи

...
Отборът на Барселона допусна изненада и не успя да победи
Коментари Харесай

Чави обвини лошото състояние на терена за равенството срещу Хетафе

Отборът на Барселона позволи изненада и не съумя да победи отбора на Хетафе, завършвайки при нулево тъждество в гостуването си от 29-ия кръг на испанската Ла Лига. Старши треньорът на каталунците - Чави Ернандес, уточни неприятното положение на терена в мадридското предградие като причина за постната продукция показана от двата отбора.

“Играта на Барселона беше повлияна от положението на тревата. Вчера тренирахме на изсъхнал терен. Направих доста рецензии по отношение на тематиката за плевелите. Всички го видяха през днешния ден. Много е мъчно да се играе по този начин, вреди на зрелището. Топката заседна. Дори за Хетафе това е неприятно. Важно е теренът да е в положително положение. Това не е опрощение ”, разяснява наставникът на каталунците.

Все отново Чави показа, че това не е максимумът, към който би трябвало да се стремят неговите играчи.

Взехме една точка, което може да се смята за добър резултат поради това какъв брой неловко ни беше. Мисля, че имаме добър сезон в Ла Лига, само че не би трябвало да стопираме. Предстоят доста значими мачове. Не изиграхме най-хубавия мач, това е разбираемо. Дадохме всичко от себе си и спечелихме една точка. Не е толкоз зле, макар че сме недоволни ", сподели още старши треньорът на каталунския клуб.

След 29 изиграни срещи Барселона събра актив от 73 точки и има преднина от 11 пункта пред втория Реал Мадрид в Ла Лига. Титлата в испанското състезание е последният трофей, за който момчетата на Чава се борят откакто отпаднаха още в груповата фаза на Шампионската лига, а по-късно бяха отстранени от Манчестър Юнайтед в Лига Европа. В Купа на краля пък Барселона бе на крачка от финала и даже завоюва първата среща от 1/2-финалите против безконечния си противник Реал Мадрид с 1:0, само че злополука на реванша с 0:4.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР