Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) ще пътува до Неапол без водещите

...
Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) ще пътува до Неапол без водещите
Коментари Харесай

Оливер Гласнер вярва, че Айнтрахт може да отстрани Наполи

Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) ще пътува до Неапол без водещите си нападатели, както и без почитателите си. Въпреки това старши треньорът на германците - Оливер Гласнер, има вяра че тимът му може да обърне развоя на нещата в 1/8-финалния конфликт против Наполи и да навакса пасива от две попадения, които натрупа на немска земя.

“Ние сме тук, с цел да преобърнем това 0:2. Това е нашата цел. Имахме много дълго време, с цел да проучваме нашата загуба. Ще се опитаме да вкараме най-малко два гола и с тях да преминем на четвъртфиналите ”, изясни решително треньорът Гласнер.

Проявеното самочувствие обаче може да се окаже без изключително покритие, тъй като носителят на Лига Европа е в сериозна спортно-техническа рецесия и няма победа от 21-и февруари насам.

“Трябва да покажем, както го правехме преди, че сме в положение да преодолеем неналичието на всевъзможни контузени хора. Да, липсват ни двама нападатели, само че други ще играят, които могат да ни оказват помощ да бележим голове. Един футболист не може да ни завоюва мач. Можем да победим единствено като тим ”, съобщи още треньорът на немския тим.

" Ще създадем всичко, което е по силите ни, с цел да спечелим този мач. Не желая да изглеждаме арогантни, само че желаеме да представим нашите си качества на най-високо равнище и желаеме да продължим да играем на най-високо равнище - и в офанзива, и в отбрана ", разяснява още експертът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Гласнер разяснява още и отсъствието на гостуващите последователи по трибуните на стадион “Диего Армандо Марадона ”.

" Не бива да има никакво отношение към играта ни. Знаем, че доста от нашите почитатели няма да са на трибуните, само че знаем и по какъв начин ще ни посрещнат, в случай че победим. Искаме да представим концепцията, фамилията Айнтрахт (Франкфурт) и нашия футбол, който ни направи известни през последните години. Разбира се, би било добре да са с нас и на следващия ден. Но сме съсредоточени върху играта, тъй като единствено тя е значима в този момент ", приключи Гласнер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР