Отборът на Атлетико Мадрид преговаря с тима на Удинезе за

...
Отборът на Атлетико Мадрид преговаря с тима на Удинезе за
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид уреди аржентински национал от Удинезе

Отборът на Атлетико Мадрид договаря с отбора на Удинезе за прехвърлянето на бранителя Науел Молина, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо. Шест месеца след раздялата с Киърън Трипиър, който мина в Нюкасъл през предходната зима, мадридчани желаят да вземат чудесно представилия се аржентинец през последната акция.

Молина записа на сметката си 7 гола и 5 асистенци в Серия А, което е впечатлило старши треньора Диего Симеоне. Освен това Молина има и 16 мача за националния тим на Аржентина и е измежду играчите, които са считани за съвсем сигурни в състава за Световното състезание в Катар.

От „ Уанда Метрополитано “ са подготвени да предложат на Удинезе сериозна сума, както и Неуен Перес, който прекара последния сезон точно на „ Дачия Арена “. Според Романо, договорката е на финалната права и той Молина ще стане второто ново попълнение на „ дюшекчиите “ след Аксел Витсел.

Аржентинецът беше обект на сериозен интерес и от страна на Ювентус.

Atletico Madrid are closing on Nahuel Molina deal. Talks at final stages with Udinese, as per - Nehuen Pérez will be included as part of the deal.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР