Отборът на Астън Вила започна по мечтан начин новата 2023

...
Отборът на Астън Вила започна по мечтан начин новата 2023
Коментари Харесай

Астън Вила удари Тотнъм като гост и го остави извън топ 4

Отборът на Астън Вила стартира по желан метод новата 2023 година, откакто победи с 2:0 като посетител отбора на Тотнъм в първия дуел от британската Висша лига през новата календарна година.

Успехът беше първи за бирмингамци след подновяването на шампионата след края на международното състезание в Катар, с което те събраха 21 точки и заема 12-то място в подреждането, до момента в който " шпорите " пропуснаха да завоюват във втори следващ дуел и са на 5-та позиция на две точки от четвъртия Манчестър Юнайтед, който обаче е с мач по-малко.

След нулево първо полувреме в Лондон Астън Вила излезе напред в 50-та минута, когато Юго Лорис изпусна топката след удар от отдалеченост на Дъглас Луис и подари кълбото на Оли Уоткинс, който асистира на Емилиано Бунедия за 1:0.

В 73-та минута Хари Кейн загуби топката в личната си половина, а Вила се възползва по най-хубавия метод от обстановката провежда бърза офанзива, при която Джон Макгин откри в наказателното поле Дъглас Луис и бразилецът беше прецизен, оформяйки крайния резултат в дуела.

В идващия кръг Астън Вила е хазаин на Уулвърхямптън, до момента в който Тотнъм ще гостува на Кристъл Палас, като и двата мача са в сряда (4 януари) от 22.00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР