Отборът на Арсенал загуби първи точки като домакин от началото

...
Отборът на Арсенал загуби първи точки като домакин от началото
Коментари Харесай

Нюкасъл спря Арсенал на Емиратс, Манчестър Юнайтед продължи с победите

Отборът на Арсенал загуби първи точки като хазаин от началото на сезона във Висшата лига, откакто направи тъждество 0:0 с Нюкасъл на " Емиратс ". " Артилеристите " имаха опция да пернат с 10 точки на върха в класирането, само че бяха спрени от солидния отбор на " свраките ".

Габриел Мартинели и Еди Нкетия бяха покрай гола в края, само че в последна сметка лондончани не съумяха да вкарат и трябваше да се задоволят с точката. По този метод Арсенал към този момент има 44 точки, осем повече от втория Манчестър Сити, който е с мач по-малко. Нюкасъл е на трета позиция с актив от 35 точки.

В същото време Манчестър Юнайтед продължи с положителните изяви след подновяването на шампионата и разруши Борнемут с 3:0 вкъщи. На " Олд Трафорд " головете за домакините вкараха Каземиро, Люк Шоу и Маркъс Рашфорд, а Давид де Хеа се отличи с няколко положителни спасявания след почивката. За " алените дяволи " това бе четвърти следващ триумф в Лигата, след който те заемат четвърто място в подреждането с 35 точки и мач по-малко от Нюкасъл. Борнемут е на 14-та позиция с 16 точки.

Останалите резултати:

Евертън - Брайтън 1:4

Лестър - Фулъм 0:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР