Отборът на Арсенал се изложи и допусна конфузно поражение в

...
Отборът на Арсенал се изложи и допусна конфузно поражение в
Коментари Харесай

Срам за Арсенал, трактористите подчиниха артилеристите

Отборът на Арсенал се изложи и позволи конфузно проваляне в гостуването си против беларуския БАТЕ Борисов в Лига Европа.
" Артилеристите " паднаха с 0:1 в първия 1/16-финал, като също така играха повече от 5 минути с човек по-малко, откакто Александър Лаказет получи червен картон.
Единственото попадение падна в последните секунди на първото полувреме и бе дело на Драгун, който осъществя с глава от близка отдалеченост.
Така на процедура беларусите имат преимущество преди реванша сред двата отбора, който е след броени дни в британската столица Лондон.
В състава на беларусите личеше името на някогашния футболист на " артилеристите " Александър Хлеб, до момента в който гостите бяха без Аарън Рамзи и Месут Йозил в състава, като несъмнено отсъствието на изобретателни играчи като двамата даде своя отрицателен резултат.
Очевидно Унай Емери леко бе подценил срещата, защото бе оставил Торейра и Обамеянг на аварийна пейка, само че въпреки всичко ги пусна в игра малко преди края. И двамата обаче не съумяха да оказват помощ на тима си.
Подробно развиване на мача и видео от срещата, вижте в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР