Отборът на Арсенал разглежда защитника на Байер Леверкузен Едмонд Тапсоба

...
Отборът на Арсенал разглежда защитника на Байер Леверкузен Едмонд Тапсоба
Коментари Харесай

Арсенал си набеляза защитник на Леверкузен при провал с Бен Уайт

Отборът на Арсенал преглежда бранителя на Байер Леверкузен Едмонд Тапсоба като опция на Бен Уайт, в случай че не съумеят да подписа договорка с Брайтън за него, твърди Фабрицио Романо. „ Артилеристите “ водят интензивни договаряния с „ чайките “ за прехвърлянето на Уайт, като се счита, че отборът на Греъм Потър желае към 50 милиона паунда за британския национал.

Лондончани към този момент насочиха оферта от 40 милиона паунда, която беше отказана от Брайтън. Преговорите сред двата клуба обаче не престават. 23-годишният Уайт впечатли с изявите във през предишния сезон, като записа 41 участия във всички шампионати.

От Арсенал обаче имат подготвена опция, в случай че прехвърлянето на Уайт проваляне. Според Романо „ топчиите “ са се спрели на бранителя на Байер Леверкузен Едмонд Тапсоба. Смята се, че обаче, че „ аспирините “ ще желаят даже повече пари, в сравнение с Брайтън за Уайт – към 60 милиона паунда. 22-годишният защитник е бе главен състезател за Байер през предишния сезон, когато изигра 39 мача във всички шампионати.

Arsenal have eyes on Bayer Leverkusen's Edmond Tapsoba as an alternative to Ben White if they cannot clinch a deal with Brighton - although the centre-back would actually be more expensive than the Brighton man.

[Express]
— Football Extra (@football_extra)
Междувременно стана ясно, че „ артилеристите “ са се контракти с Бенфика за прехвърлянето на 21-годишния ляв бек Нуно Таварес, за който ще бъдат платени 6,8 милиона паунда. Очаква се младежкият национал на Португалия да бъде взет като запаса на Киърън Тиърни.

Тимът на Микел Артета желае да притегли и полузащитникът на Андерлехт Алберт Самби Локонга, който се чака да коства към 18 милиона паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР