Отборът на Арда посреща Левски в един от най-интересните сблъсъци

...
Отборът на Арда посреща Левски в един от най-интересните сблъсъци
Коментари Харесай

Арда ще спира Левски за Топ 6

Отборът на Арда посреща Левски в един от най-интересните конфликти от 24-ия кръг на efbet Лига. Мачът е през днешния ден от 14:30 часа на стадион „ Арда Арда ” в Кърджали. Срещата може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим дуела минута по минута, а в уеб страницата ни може да намерите видео материали от всичко най-интересно в Кърджали.

Главен рефер на мача е Радослав Гидженов.

След като записаха кошмарна серия от единадесет мача без победа за състезание, футболистите на Станимир Стоилов завоюваха последните си две срещи – с Хебър и Ботев Враца. И в двата мача „ сините ” се поздравиха с победи от по 2:0.

След подновяването на шампионата напролет Арда реализира три победи и две равенства в efbet Лига, като завоюва и двете си семейства без да позволява гол. Кърджалийци се постановиха с 5:0 и 2:0, надлежно над Локомотив Пловдив и Спартак Варна.

Двата отбора са седми и осми в подреждането, разграничени от единствено три точки в интерес на столичани.

Станимир Стоилов няма да може да разчита на Илиян Стефанов, който не съумя да се възвърне в точния момент от контузия. Очаква се той да се завърне в редиците на „ сините ” през идната седмица. Роналдо също ще бъде под въпрос до последно. Нападателят пропусна няколко тренировки на отбора поради Ковид, само че към този момент е с негативен тест и през вчерашния ден организира занятие на стадион „ Георги Аспарухов ”.

Проблемите пред Арда пък са свързани с Джунейт Али и Шано Букхолда, които не взеха присъединяване в последната подготовка на тима преди мача. Всички други състезатели са разполагаем на старши треньора Александър Тунчев.

Очаква се трибуните на стадион „ Арда Арена ” да бъдат цялостни до краен лимит.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР