Отборът на Александър Николов с бъдещия селекционер на България Джанлоренцо

...
Отборът на Александър Николов с бъдещия селекционер на България Джанлоренцо
Коментари Харесай

Алекс Николов и Матей Казийски с победи в Италия

Отборът на Александър Николов с бъдещия селекционер на България Джанлоренцо Бленджини реализира победа над Таранто с 3:2 (25:22, 22:25, 21:25, 25:22, 18:16) в италианската волейболна Суперлига в доста оспорван мач от седмия кръг, траял 2 часа и половина.

Николов бе измежду най-хубавите на терена за отбора си, като осъществя 19 точки - всичките от офанзива при 54% успеваемост. От Чивитанова с повече точки приключи само Адис Лагумджия - 25. Николов бе сменян във втория и третия гейм от Янт, само че имаше решаващо роля в тайбрека, когато съумя два пъти за изведе тима си напред - при 11:10 и 13:12.

" След чиста победа над Модена предишния уикенд съм удовлетворен, че участвах в толкоз равносилен и сложен мач, който успяхме да спечелим. Бяхме задоволително съсредоточени да реагираме по най-хубавия метод, откакто загубихме третия гейм. Трябваше да се задържим и го направихме. Сега мислим за мача в Шампионската лига идващия четвъртък. В Прага ще търсим нов триумф ", сподели българинът пред клубния уебсайт.

Това беше трета поредна победа за Чивитанова за състезание, като отборът е на е пето място в класирането с 13 точки.

Алианц Милано на Матей Казийски победи в кръга Падова с 3:0 (25:17, 26:24, 25:19) вкъщи. Опитният българин бе на терена през целия мач, като се регистрира със 7 точки - 6 от офанзива (43% успеваемост) и един ас от сервис. Отборът от Милано е на седмо място с 10 точки.

Воденият от Радостин Стойчев Верона загуби като хазаин от водача Перуджа с 0:3 (18:25, 20:25, 22:25). Централният блокировач Алекс Грозданов бе на паркета за Верона и приключи с 6 точки - 3 от офанзива, две блокади и един ас. Верона е на 10-о място със 7 точки от 7 мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР