Отборът Лацио с провали с гръм и трясък в първия

...
Отборът Лацио с провали с гръм и трясък в първия
Коментари Харесай

Лацио се провали срещу Лече и изпусна шанс за Топ 3 в Серия А

Отборът Лацио с провали с гръм и тропот в първия си мач за 2023 година. Столичани изгубиха гостуването си на Лече с 1:2 след поврат.

Чиро Имобиле даде задатък на " орлите " в 16-ата минута с прекрасен завършващ удар по диагонала, откакто бе изведен зад защитата на Лече от Казале. В 57-ата Габриел Стрефеца изравни. След избавен мощен удар от Проведел, топката попадна в Стрефеца, който от воле я прати в опразнената мрежа. Победата за Лече донесе Лоренцо Коломбо в 71-ата. Защитата на Лацио още веднъж не бе добре подредена, разреши топката да стигне до наказателното поле. Ди Франческо бе изтърван отляво, върна паралелно на голлинията и там Коломбо я заби тъкмо за крайното 2:1.

Лече се изкачи до 12-о място и се отдалечи доста от рисковата зона. Лацио пропусна добра опция да влече най-малко краткотрайно в Топ 3 на класирането.

По същото време другият столичен гранд - Рома, победи гостуващия Болоня с 1:0.

Единственото попадение в мача вкара капитанът на римляните Лоренцо Пелегрини от дузпа още в шестата минута. В 17-ата минута удар на Манчини от Рома мина над напречната греда. Болоня пропусна първото си състояние след половин час игра, като Орсолини стреля неопределено от комфортна позиция. В края на първата част пропуски за " джалоросите " направиха Паоло Дибала и Николо Дзаниоло. През втората част Болоня пропусна положения посредством Лукуми и Фергюсън, само че не съумя да стигне до равенството. Със извоюваните три точки Рома изправи Аталанта в класирането и се изкачи до шесто място с равни точки с Лацио и Интер.

Други резултати:

Специя - Аталанта 2:2

Торино - Верона 1:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР