Отблясък от цигара в изоставена къща е довела италианската полиция

...
Отблясък от цигара в изоставена къща е довела италианската полиция
Коментари Харесай

Италиански мастит бос пострада заради карантината

Отблясък от цигара в изоставена къща е довела италианската полиция до незаконен необут, който следеше повече от седмица.

Полицаите спрели мъж за инспекция на улицата в отдалеченото калабрийско село Брузано Зефирио, в южния завършек на континентална Италия, като в същото време постановат ограничавания за придвижване, които държавното управление наложи, с цел да спре разпространяването на ковид.

„ Условията, основани от продължаващата санитарна незабавна обстановка, се оказаха съдбовни за Чезаре Антонио Корди “, съобщи полицията в изказване след ареста на 12 март на 42-годишния хипотетичен лидер на клана „ Ндрангета " в Локри, цитадела на проведената незаконна група.

Мъжът им декларирал, че доставя хранителни артикули за другар, само че посоченият от него адрес е посочен като ненаселен, което провокира съмнения измежду чиновниците, които слагат къщата под наблюдаване.

" Тогава слабото зарево на цигара - забелязано през капаците на прозореца - беше задоволително, с цел да даде им покаже, че там беше търсеният мъж, който следяха ", показва полицията в изказването си.

Групи като сицилианската мафия и основаната в Калабрия „ Ндрангета " контрабандират противозаконни артикули, в това число опиати, на товарните плавателни съдове.

Докато транснационалните корабоплавателни направления до момента не са били нарушавани от световната пандемия, разпространяването на опиати стана доста по-трудно, предвид на новите ограничения в Европа.

„ Проблемът е кой ще ги вземе в тази обстановка? “ Серги съобщи, че рестриктивните мерки за придвижване могат да доведат до задържане на опиати в пристанища като „ следената от Ндрангета Джоя Тауро, калабрийско пристанище, което съгласно италианската комисия за битка с мафията през 2006 година е входна точка за 80 % от кокаина в Европа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР