ДЕТРОЙТ (AP) — Мъж, който изпусна тялото на тийнейджър от

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Мъж, който изпусна тялото на тийнейджър от
Коментари Харесай

Започна процесът за убийство със смъртта на тийнейджър от района на Детройт, чието изчезване доведе до изтощително претърсване на депо за отпадъци

ДЕТРОЙТ (AP) — Мъж, който изпусна тялото на младеж от региона на Детройт в резервоар за отпадък, „ остави след себе си диря от цифрови доказателства “ замесвайки го в нейната гибел, макар безрезултатното изключително търсене за намиране на останките в сметището, сподели прокурор пред правосъдните заседатели във вторник.

Джейлин Брейзиър, 25, е съдена за ликвидиране втора степен при гибелта 17-годишният Зион Фостър, чието тяло не е открито.

Полицията в Детройт през 2022 година претърси тонове гниещ отпадък в крайградско бунище, с цел да се опита да откри някаква диря, рядка стъпка от закона изпълнителна организация. Търсенето, от време на време при 90-градусова топлота и мокрота, беше прекъснато след пет месеца.

„ Беше ли задушена? Изнасилена ли е? Умряла ли е по някаква необяснима естествена причина? “ помощник-прокурор Райън Елси сподели във встъпителните си бележки пред журито. „ Търсенето на тялото на Зион стана първостепенно за следствието. “

Брейзър и Фостър бяха братовчеди. Той от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР