Отбелязвайки една година от началото на руската инвазия в Украйна,

...
Отбелязвайки една година от началото на руската инвазия в Украйна,
Коментари Харесай

Кънтри звездата Брад Пейсли издаде песен, в която участва Зеленски

Отбелязвайки една година от началото на съветската инвазия в Украйна, кънтри звездата Брад Пейсли издаде нова ария с присъединяване на украинския президент Володимир Зеленски, съобщи АП.
Трикратният притежател на премия „ Грами “ още помни възприятието на беззащитност, което е изпитал, до момента в който е гледал телевизионните фрагменти на съветски войски, навлизащи в Украйна преди година.

„ Имах възприятието, че светът се е трансформирал в нещо, което не беше бил от десетилетия “, сподели той.
По-рано през днешния ден, по случай навършването на една година от началото на войната, Пейсли издаде новата си ария „ Same Here “ с присъединяване на украинския президент Володимир Зеленски. Държавният глава се включва с няколко къси фрази, с които показва гордостта си от родината и сънародниците си.
Песента е първият сингъл от новия албум на кънтри артиста, който ще се споделя „ Son of the Mountains “ и ще бъде публикуван по-късно тази година.

„ Как се пее за нещата, които са в действителност значими и за които не пееш нормално? В този албум в действителност се разривам надълбоко и се пробвам да кажа нещо значимо “, споделя той.
Песента е под формата на роман от три елементи за всеобщите сходства сред хората, без значение от техния генезис. Украйна не се загатва съответно, само че в края на парчето е включен диалог сред Пейсли и Зеленски от тяхна виртуална среща.
„ Нашите страни не се разминават, когато става дума за този вид идеологии “, Зеленски споделя на американския артист, откакто загатва свободолюбивостта на украинския народ.
„ Просто не се разграничаваме “, споделя Пейсли пред АП. „ Дори да сме на разнообразни места с разнообразни флагове и разнообразни езици, хората си наподобяват толкоз доста. “
Певецът е измежду звездите, които станаха лица на украинската благотворителна акция „ United24 “, само че даже след директното си присъединяване в подобен вид благотворителни дела той си признава, че не е вярвал, че ще успее да се свърже със Зеленски.
„ Мисля, че той схваща, че посредством изкуството се доближава до най-вече хора – изключително до сърцата им. Би могъл да изнесе още доста речи, само че е доста по-лесно за хората да чуят нещо с мелодия. “
Според Пейсли Зеленски даже е предложил да се създадат някои промени в песента.
Всички доходи от сингъла ще бъдат дарени на „ United24 “ и ще бъдат употребявани, с цел да се финансират градежите на нови домове за хиляди украински жители. Пейсли е прочут с благотворителността си, като измежду образците за това е от един милион порции храна, което направи по време на пандемията от КОВИД-19.
Кънтри изпълнителят добави, че би се радвал да посети Украйна, където към този момент е поканен.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
16 Фев 2023144715 Фев 202340913 Фев 2023189907 Фев 2023369206 Фев 2023230005 Фев 20231269КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 202391607 Фев 2023164020 Фев 2023361618 Фев 20231153
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР