„От зората на своите мандати правителствата на Борисов действат по

...
„От зората на своите мандати правителствата на Борисов действат по
Коментари Харесай

Добромира Тошева, председател на БСП – Тракия: Правителствата на Борисов действат по конспект на Оруел

„ От зората на своите мандати държавните управления на Борисов работят по конспект на Оруел. И този кабинет не прави изключение - скандал след скандал, корупционни практики в митниците, поквареност в концесиите, финансови злоупотреби при оградата на границата с Турция, санирането, а последното безсрамие е договорката с ЧЕЗ ", очерта актуалната политическа среда в отчета си районният ръководител на Българска социалистическа партия - Тракия Добромира Тошева пред делегатите на конференцията.

В постоянното отчетно съвещание на структурата бяха разисквани настоящите политически въпроси и обвързваните с тях партийни задания. Социалистите заложиха специфични ограничения в резолюция, чиято цел е показване на Българска социалистическа партия като единствената опция и политическата мощ с капацитет да смени статуквото.

„ България е в пагубно положение, моделът „ ГЕРБ " е нездравословен и рисков за бъдещето на децата ни ", уточни Добромира Тошева. За последствията от това ръководство предизвести и пловдивският депутат Теодора Халачева, специфичен посетител на форума.

В изявлението си пред конференцията тя подчертава върху безперспективните промени в най-консервативната система - образованието. „ Приетият от ГЕРБ закон за предучилищното и учебното обучение освен е в несъгласие с традициите на българското обучение, само че задълбочава разделянето в нашето общество.

Учителите са натоварени с несвойствени бюрократични отговорности, а децата са лишени от опция за свястно свободно време ", посочи Халачева. Халачева срещна конференцията с работата си в Народното събрание, а общинските съветници от Българска социалистическа партия Иван Петков и Петя Манева регистрираха активността си в локалния парламент.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР