От юни насам парижките барове работят с пълен капацитет, благодарение

...
От юни насам парижките барове работят с пълен капацитет, благодарение
Коментари Харесай

Париж затваря баровете от днес

От юни насам парижките питейни заведения работят с цялостен потенциал, с помощта на разрешената система с краткотрайните тераси. Това обаче завършва от днешна дата – 06 октомври. Затварянето влиза в действие през днешния ден и ще продължи петнадесет дни, тъй като Париж и околните покрайнини бяха включени в зона с оптимален риск от разпространяване на COVID-19.

Ресторантите ще могат да останат отворени при изискване на засилени епидемиологични мерки, само че студентските и фамилните тържества в публични заведения ще бъдат неразрешени. С цел да се избегне вечерното събиране на жители след 22.00 ч. е неразрешена продажбата на алкохол, а също стартирането на мощна музика.

" Епидемията се разраства прекомерно бързо, би трябвало да я спрем в този момент преди здравната ни система да бъде изправена на лимита на опциите си ", заяви началникът на полицията във френската столица Дидие Лалмо, представен от ДПА.

В неделя Франция заяви за 12 565 случая на Covid-19. В Париж и района има 203 дейни " клъстера " на ковид, разясняват здравните управляващи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР