От всичко, което казва сега ББ на извънредната пресконференция на

...
От всичко, което казва сега ББ на извънредната пресконференция на
Коментари Харесай

Поетът Николай Милчев: Пресконференцията на Борисов - той, той и само той е винаги прав

От всичко, което споделя в този момент ББ на изключителната конференция на Министерски съвет излиза наяве едно. Той, той и единствено той е бил постоянно прав. Единствено той в никакъв случай и в нищо не е бъркал. Той - единствено той и неговите държавни управления са спасявали, избавят и ще спасят България. И нито грам, нито сянка, нито капчица подозрение, че и различен може да знае нещо.

И отново обичаната ария - политизацията.

Светът се тресе отвред, а той пее за комунизъм, Българска социалистическа партия, призраци, Жан Виденов, банани, далавера, инфлации, апокалипсиси. И в никакъв случай той не е отговорен - безусловно в никакъв случай.

Лично от него се учи Англия и Сатурн, Македония и Марс са му паднали в краката и го молят за помощ. Виновен е Радев, несъмнено - от заран до вечер е отговорен единствено Радев. Радев желал да купи Грипени, да похарчи всичките пари, а видите ли - той не даде ни стотинка за F 16, даже сподели, че от самолети към този момент нямаме потребност.

Това, което прави сега ББ, е печален, обезверен и по своите характерности - избирателен опит да се замаже ситуацията и авансово да се хвърли виновността върху друга глава. И стои, стои по тв приемниците този наш министър-председател, и приказва, и не стопира, и не можеш да го махнеш. Изглежда си мисли, че всички българи са мисирки. На подсъзнателно равнище несъмнено и на това разчита

Посланието е просто - който се обади и се опита да не е склонен (камо ли пък да постанова вето), ще го отнесе и негова ще бъде виновността за всичко.

Страх ме е от ковид, само че загивам от боязън от безгрешници. Особено от такива сияещи безгрешници.

Николай Милчев

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР