От всичките ми познати един човек - Дмитрий Сергеевич Песков,

...
От всичките ми познати един човек - Дмитрий Сергеевич Песков,
Коментари Харесай

Пригожин: Говорителят на Кремъл ме помоли да взема сина му като артилерист на фронта

" От всичките ми познати един човек - Дмитрий Сергеевич Песков, който преди време беше считан за цялостен либерал - неговият наследник, който е живял част от живота си в Америка, мисля, в случай че не се неистина, или в Англия... Дойде и сподели: " Вземете го като елементарен артилерист ". Между другото, той работеше напълно добре. Като елементарен артилерист, заседнал до колене в тиня и ла..а, на " Ураган ". Не са доста хората, които знаят за него - сподели Пригожин, без да даде други детайлности.

Пригожин не посочи името на сина на Песков, който съгласно него е служил в ЧВК. Описанието на Пригожин дава отговор на по-големия наследник на прессекретаря на съветския президент Николай Чоулз, който е живял във Англия в продължение на 10 години и се е върнал в Русия през 2011-2012 година

Изданието " Медуза " е попитало Дмитрий Песков в Telegram дали в действителност е помолил Евгений Пригожин да вземе сина му да служи в ЧВК " Вагнер " и той да служи по контракт с тази ЧВК. Песков е прочел въпроса, само че го е оставил без отговор.

През 2017 година екипът на съветския политик Алексей Навални разгласява следствие за Николай Чоулз, най-големия наследник на Песков, който носи семейството на доведения си татко. В Обединеното кралство, където Чоулз е живял към 10 години, той е бил съден за две набези и обир и е прекарал повече от година в пандиза, твърди следствието. Самият Чоулз съобщи, че следствието е било " призрачен сън ", " смут " и " провокация ".

През март 2022 година Николай Чоулз попадна под глобите на Съединени американски щати, наложени след пълномащабната съветска инвазия в Украйна.

През септември 2022 година Дмитрий Низовцев, сподвижник на Алексей Навални, представяйки се като боен комисар, се обади на сина на Песков и го пита дали е подготвен да се бие в Украйна. Николай Чоулз се отхвърли да пристигна във военното окръжие, като съобщи, че в случай че " би трябвало да се пази родината, не се тормозете, аз ще бъда с вас ". След това Дмитрий Песков фактически удостовери, че сътрудниците на Навални са разговаряли със сина му, само че съобщи, че от записа е изрязана " смисловата част ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР