От всички кандидати, които са заявили желанието си да работят

...
От всички кандидати, които са заявили желанието си да работят
Коментари Харесай

Сега е моментът да блеснете!

От всички претенденти, които са декларирали желанието си да работят на тази позиция, вие сте един от дребното, достигнали до самото изявление за работа. Това е вашият миг да блеснете. Вие в действителност желаете тази работа и знаете, че вашите квалификации и опит са съвършени за нея.     

Въпреки всичко това, вие не получавате мечтаната позиция.

След няколко несполучливи опита, тази история стартира да се трансформира в съществена тематика на вашия живот - стигате до изявлението, само че не печелите мечтаната позиция. На всичко от горната страна, единственото нещо, което получавате от интервюиращия или от наемащия управител, е една несъществена противоположна връзка и пожелания за триумф.

Предвид всичко това, има огромен късмет да сте жертва на няколко постоянно срещани неточности, които провалят вашето изявление за работа.

Това са 3 неща, които може би стоят сред вас и мечтаната работа.

1. Мислите, че просто би трябвало да отговаряте на въпросите на интервюиращия

Ако отивате на изявление за работа с настройката, че единственото нещо, което би трябвало да вършиме, е да отговаряте умело на заложените въпроси, то вие сте се провалили още преди да прекрачите прага на компанията, в която кандидатствате.

Разбира се, че би трябвало да давате добре обосновани отговори на въпросите, които ви се задават, само че също така,  трябва да имате ясно дефинирани цели, които да постигнете по време на изявлението. Това е нещо, в което може да вземете образец от политиците.   

Забелязвали ли сте по какъв начин, без значение от въпросите, които им задават репортерите, политиците се концентрират върху личния си дневен ред и основните тематики, които припомнят на гласоподавателите? За тях няма значение какво тъкмо ги питат, вниманието им е фокусирано напълно върху посланието, което желаят да предадат на останалите.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР