От вчера са сформирани екипите, сутринта се чух с Явор

...
От вчера са сформирани екипите, сутринта се чух с Явор
Коментари Харесай

Хакерите докопали сървъра на НАП, изтеглили информация

 От през вчерашния ден са образувани екипите, сутринта се чух с Явор Колев. Наистина има достъп до сървър на Национална агенция за приходите, от който е изтеглена информация. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов в ефира на bTV.

" Прави се разбор на логовете, с цел да се разбере, по кое време е направено това влизане. Прави се обзор на системата, с цел да се предотврати друга офанзива “, разясни Маринов. По думите му най-вероятно е офанзива извън. " Всяка система, която е отворена за външен достъп има своите уязвимости “, уточни той. " Организираните незаконни групи търсят финансовия еквивалент на своите действия. Вчера бе взето решение за закупуване на F-16. Мейлът идва от съветски уебсайт желае се оставката на финансовия министър. Може да се направи и политически разбор “, счита вътрешният министър.

" При всички случаи визира Националната сигурност. Не инцидентно работят сътрудниците от ДАНС. Абсолютно всичко е допустимо. Колегите приказват за месец обратно, само че дано си свършат работата “, сподели още той. Маринов отхвърли да даде повече информация, с цел да не даде причина за други злонамерени действия.

Маринов разяснява и акциите в Сандански. " Те са продължение и развиване на проекта, който сме изготвили против битовата престъпност. Те се организират и на други места. Тя не беше съответно по даден сигнал. Относно тезата, че е имало молба от Борисов да се ревизират висши фрагменти то ГЕРБ, Маринов уточни: " Не е належащо да ми се моли министър председателят. Няма чадър над никой “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР