От вчера РИОСВ Велико Търново е с нов директор. Това

...
От вчера РИОСВ Велико Търново е с нов директор. Това
Коментари Харесай

Новата директорка на РИОСВ Велико Търново дала поръчки на Тома Белев за 2 млн. лв.

От през вчерашния ден Регионална инспекция за опазване на околната среда Велико Търново е с нов шеф. Това е Мая Радева някогашен шеф на естествен парк „ Българка “. Тя е била член и на частното Неправителствени организации на Тома Белев -Асоциация на парковете.

Близките връзки на Мая Радева със фамилията на Белев са скрепени и финансово. Радева е дала на компании и неправителствени организации свързани с Тома Белев и жена му Весела Кавръкова, която е началник на WWF за България поръчки за съвсем 2 млн.лв. Включително и създаване проекта за ръководство на парк „ Българка “.

От един месец Тома Белев е зам.-министър на екологията. Буквално 5 дни след неговото назначение, Министерски съвет одобри проекта на парк „ Българка “ юридически от Белев без да е осъществена наложителната екологична оценка.
свързани новини90243на 20.01.2022
Сега за признателност за раздадените милиони, Мая Радева е назначена от Борислав Сандов и Тома Белев за шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда Велико Търново. Промяната продължава!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР