От вчера има разпитани двама свидетели, които разказват, че именно

...
От вчера има разпитани двама свидетели, които разказват, че именно
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Готова съм да застана пред детектор на лъжата, прокурор Кирилова манипулира

От през вчерашния ден има разпитани двама очевидци, които описват, че точно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов, сподели градският прокурор на София Илиана Кирилова преди чуването ѝ. Това е станало от непознат телефон. В отговор Бакалова бе безапелационна, че е подготвена да застане пред детектор на лъжата.
 
„ Тя сама отива в дома на тези хора, сама поисква среща. Търси правна помощ от тях. Те ѝ споделят, че не познават Божанов, само че познават Писков, защото им е правил избрани юридически услуги и са удовлетворени от него и неговата юридическа просветеност. Тя взема решение и ги моли. Писков отива в този дом. Свидетелят твърди, че юрист Писков не е желал да се среща с нея, само че е отишъл показал е някакъв висок хонорар за да се откаже госпожа Бакалова “, изясни Кирилова.

Изказванията на Илияна Кирилова са манипулативни, споделя пред bTV Бакалова. И пита - за какво градският прокурор на София повтаря показания на Емил Писков и Мартин Божанов.

Бакалова сподели още, че не е била разпитвана през юни 2021 и попита за какво 3 години по-късно ще я разпитват. По думите ѝ Емил Писков и Мартин Божанов са създали контакт с нея и са ѝ поискали пари за свободата на Веселин Денков, с който тя живее на фамилни начала.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР