От утре започва предизборната кампания за вота на 2 април.

...
От утре започва предизборната кампания за вота на 2 април.
Коментари Харесай

Проданов: Очакваме повече от 7% след вота, защото защитаваме уязвимите хора в България

От на следващия ден стартира предизборната акция за вота на 2 април. Според изтеглените през вчерашния ден от ЦИК номера на бюлетините на партиите, Българска социалистическа партия е с номер 1. Според социологическо изследване на Алфа Рисърч, социалистическата партия получава към 7.4 % от гласовете.

Христо Проданов от " Българска социалистическа партия за България " дефинира данните на " Алфа рисърч " като подценени и акцентира, че по време на последните два Народното събрание това, което са създали, е било ориентирано извънредно към хората от уязвимите групи.

" Защо считам, че 7% е недооценен резултат - тъй като 2 милиона са пенсионерите, на които преизчислихме пенсиите главно с помощта на напъните на Българска социалистическа партия. В последните дни на Народното събрание - отново политическата борба на Българска социалистическа партия за минималната работна заплата, която да бъде 50% от междинната работна заплата, всички деца от 1 до 12 клас, които получават безплатните учебници, еднократната помощ за учениците, безплатните детски градини ", уточни Проданов.

Това са и причините, с които той счита, че Българска социалистическа партия ще завоюва на изборите повече от плануваните 7%. По думите му социалистите пазят ползите на голяма група хора.

" Аз не считам, че единствено 7% са хората в България, които не поддържат даването на оръжие за Украйна или които не поддържат като приоритет закупуване на нови F16, в случай, че имаме ниски приходи, в случай, че имаме висока инфлация, в случай, че би трябвало да имаме внезапно нарастване на приходите ", сподели Христо Проданов пред Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР