От утре всички любители на планината и приключенския начин на

...
От утре всички любители на планината и приключенския начин на
Коментари Харесай

Уникални фотоси от Витоша в откриващата се утре пред НДК Фотоизложба “Планината, която дава живот”

От на следващия ден всички фенове на планината и приключенския метод на живот ще могат да се насладят на неповторимите снимки, включени в изложбата “Витоша-планината, която дава живот ”. Мястото е в градинката пред НДК, алеята при входа откъм кръстовището на бул. Патриарх Евтимий и „ Фритьоф Нансен “ (бивш „ Кравай “), в Галерия навън пред Лятно Кино Кабана, а откриването е на следващия ден, четвъртък, 24 юни тъкмо в 13.00 ч. По време на късата гала „ Фондация „ София – европейска столица на спорта “ ще отличи изтъкнати деятели за цялостната им активност в интерес на планината. 



 
 Уникална галерия “Непознатият фотограф Георг Волц ” показва изложба Синтезис (СНИМКИ) Уникална галерия “Непознатият фотограф Георг Волц ” показва изложба Синтезис (СНИМКИ)
От 17 юни до 11 август 20201 година изложба Синтезис показва изложбата “Непознатият фотограф “ - първото задълбочено показва...

Фотоизложбата ще бъде разполагаем две седмици, в които всеки ще може да се наслаждения на 28-те пана с впечатляващи фотографии на Витоша и любопитна информация, селектирани от списание 360°. Кадрите и обстоятелствата наблюдават историята на проведения туризъм в планината от първия траверс на Витоша, построяването на първите хижи и първите учения по катерене до опциите за интензивно превозване измежду природата и образа й в наши дни.



Наред с това ще може да видите неповторими моменти от основаването на първото туристическо сдружение през 1895 година, оповестяването на Витоша за естествен парк, както и такива от летните и зимни Универсиади. Изложбата маркира и най-интересните и емблематични събития, които се случват през днешния ден по самодейност и с поддръжката на на „ София – европейска столица на спорта “: Витоша 100, Летен Фест, Споделени игри и т.н. 

Изложбата ще показа и фотоси на забележителностите на планината, както и потребни занимания, които може да практикувате на чист въздух. Очакваме ви на откриването – на следващия ден, четвъртък, в 13.00 ч. в градинката пред НДК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР