От утре се възстановява движението на трамваите по улица Граф

...
От утре се възстановява движението на трамваите по улица Граф
Коментари Харесай

Трамваите по "Графа" тръгват от утре

От на следващия ден се възвръща придвижването на трамваите по улица " Граф Игнатиев ", разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Трамваите по " Графа " ще се движат по нормалното разписание. Временният рейс 10 ТМ се закрива.
Недоволни от ремонта: В обществените мрежи осмяха новите ограничители на „ Графа ” (ГАЛЕРИЯ) Вчера в мрежата се появиха фотоси на реновираните сектори, които по едно и също време разсмяха и възмутиха потребителите във „ Facebook ”
Йорданка Фандъкова и министърът на превоза Росен Желязков, дружно с шефа на " Метрополитен " инж. Стоян Братоев се возиха на дрезина, с цел да тестват новото трасе сред метростанциите на бул. " България " и " Красно село ".
След репортаж по bTV: Фандъкова разпореди инспекция на плана за релсовия път по Графа Разказахме ви по какъв начин "Джи Пи Груп " подменя материала, който би трябвало да бъде вложен при реконструкцията на трамвайното трасе
Само след няколко месеца ще тръгнат и първите пробни влакове по третата линия на метрото, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова на инспекцията на строителството на две от метростанциите по трасето.

" Завършен е сектора с релсите и към този момент и в станциите започнаха довършителни действия. Около 81% приблизително на всички места на първи стадий са изпълнени дейностите. Работи се в график, с цел да може до края на идната година да имаме 8 км. метро, като част от третата линия на метростанцията “, съобщи столичният кмет.
Снимка: БГНЕС
От станцията на Красно село до Орлов мост ще се стига за 7-8 минути.

" Предвижда се на крайната станция на спирката на Околовръстният път при Горна Баня да има буферен паркинг, а също по този начин стартира към този момент и построяването на ЖП гарата в Горна Баня, която ще бъде обвързвана със станцията на метрото, по този начин както направихме на ЖП гара " Искър “, съобщи Фандъкова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР