От ЦСКА са на път да вземат много изненадващо решение

...
От ЦСКА са на път да вземат много изненадващо решение
Коментари Харесай

Сензация на Армията: Любо Пенев поема ЦСКА

От ЦСКА са на път да вземат доста изненадващо решение малко повече от седмица преди началото на пролетния дял в Първа лига . " Червените " водят договаряния с Нестор Ел Маестро сега за преустановяване на контракта му.
Ако двете страни се схванат, сърбинът от на следващия ден няма да е повече треньор на " алените ". При разлъка мястото му незабавно ще бъде заето от Любослав Пенев, твърди " Блиц ". Бившият народен селекционер е имал към този момент среща с босовете и е прецизирал персоналните си условия на 100 %.
Очаква се до края на деня всичко да е ясно. " Армейците " имат подготовка на следващия ден и е доста евентуално те да бъдат изведени на терена от именития нападател. В събота пък тимът има планувана контрола с тима на Етър, която ще се организира на стадион " Българска войска ".
С великотърновския клуб ЦСКА премери сили и през лятото въз основата в Панчарево, когато възпитаниците на Нестор Ел Маестро се постановиха над противника си с 2:0. точно против отбора от Велико Търново ще играят " алените " при подновяването на шампионата, което е другият уикенд.
Преди няколко дни стана ясно, че " алените " са уредили още един трансфер - вижте повече детайлности.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР