Oт ЦСКА разкриха още един детайл от новия екип на

...
Oт ЦСКА разкриха още един детайл от новия екип на
Коментари Харесай

ЦСКА разкри още един детайл от новия екип

Oт ЦСКА разкриха още един подробност от новия екип на отбора. На него ще има надпис на брайловата писменост, употребена от незрящите, който в превод ще значи " Един от нас! ".

Ето цялото известие от " алените ".

" Продължаваме да ви разкриваме елементи от екипа.

На предната част на фланелката ще забележите релефни точки, подредени в избран ред.

Надписът е изписан на брайловата писменост, употребена от незрящите, а в превод значи " Един от нас! ".

Посланието е ясно - в ЦСКА всички са значими, на стадиона всички сме семейство. Всеки един наш почитател има принос към това тимът ни да е обществен феномен. Затова обръщаме особено внимание и на тези наши последователи, които виждат футбола със сърцето си и поддържат тима тъкмо толкоз мощно, колкото всички останали. Трябва да се знае, че сте едни от нас.
 ЦСКА загатна за новите екипи
ЦСКА загатна за новите екипи

С екипа тази година желаеме да се върнем към корените, споделят " армейците "

За да подкрепим с дейности тази фраза, през целия сезон ЦСКА ще си партнира със Съюза на слепите в България, като взаимно ще организираме начинания и акции за приобщаване на слепите хора към най-великата игра. Всички ние във футбола, като най-популярния спорт, имаме дълг да бъдем обществено ангажирани. ЦСКА е и би трябвало да продължи да бъде повече от тим, по тази причина одобряваме тази идея драговолно.

Целия екип за сезон 22/23 ще ви покажем в събота, тъкмо в 19:48 ч. ", написаха от клуба на формалната си страница във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР