От централата на ГП Българско лято“ Варна сигнализираха, че официалният

...
От централата на ГП Българско лято“ Варна сигнализираха, че официалният
Коментари Харесай

Блокираха профила на адв.Кристиян Богоев във Фейсбук

 От централата на ГП " Българско лято “ Варна алармираха, че формалният профил на адв.Кристиян Богоев, лидер на листата е, бил блокиран. В момента той няма опция да разпространява изявленията си. Това значи, че неговите постове остават невидими, тъй като логаритъмът на Facebook е подобен, че в случай че не се укрепи обявата, то тя е доближава до нищожен брой хора. 

Рестрикциите са още по-големи и фейсбук желае още по-големи бюджети, когато става дума за политически профил. 

" За следващ път желаят да ни запушат устата. Блокирайки акаунта ми, нямам възможност  да кажа на хората какво предлагаме, защо се борим, какво реализираме. Страх ги е,защото видяха единствено за две седмици, какъв брой доста варненци се причислиха към нас, концепциите ни, идеята ни.

Спестихме на необятната аудитория невероятните компликации, които имаме около проблема " Магнитски “, само че това към този момент е неприемливо. Нямаме телевизионни и радио реклами, едвам ни разрешиха да си вземем някой различен билборд. Комуникационните канали и медии, които за другите са необятно отворени, за нас са недостижими. Единственият канал, който ни остана за диалог с гласоподавателите, е фейсбук, а не щеш ли към този момент и той ни е лишен. 

Изборите би трябвало да подсигуряват почтеност и равнопоста  веност, само че тук има всичко друго, само че не и това. Ние освен не сме сложени на равни начала с останалите, ами в противен случай - непрестанно понасяме удари, които  целят да ни заглушат и обезличат. Страх ги е, че от ден на ден хора виждат в нас справедливостта, която от дълго време чакат. 

" Надяваме се хората да споделят повече изявленията ни, с цел да съумяваме въпреки всичко някак да доближаваме до гласоподавателите “, приключи коментара си Богоев 

Вижте профила на адв. Кристиян Богоев тук:

*Платена публикация
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР