От това как върви възстановяването и зависи дали Теодора Александрова

...
От това как върви възстановяването и зависи дали Теодора Александрова
Коментари Харесай

Весела Димитрова: От възстановяването зависи дали Теодора Александрова ще играе на европейското първенство



„ От това по какъв начин върви възобновяване и зависи дали Теодора Александрова ще играе на европейското състезание. Не е 100 % несъмнено, че ще го пропусне “, това съобщи особено за БНР старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова.

Гимнастичката има леко строшаване на една от костичките на стъпалото, като положението и към този момент се усъвършенства.

„ Кракът би трябвало да бъде обездвижен към две седмици, с един специфичен ботуш и  по-късно може да стартира тренировки “, добави Димитрова.

„ От много време обмисляме вид а не са единствено пет девойки, само че съгласно регламента имаме право да участваме на олимпийски игри единствено с пет. Така, че в този момент ще стартираме да въртим повече гимнастички, за са включим най-хубавите пет. Лаура и Елена вечер са добре. Лаура към този момент е добре, работи на 100 %. Ели се възвръща сносно и тя се включва. “, приключи Весела Димитрова.

Следващото съревнование в което ще взе участие ансамбъла е международната купа в Баку (Азербайджан)в края на идната седмица. Следва конкуренцията още веднъж част от международната купа (втора категория) в Гуадалахара (Испания)и идва ред на европейското състезание, още веднъж в Испания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР