От сутринта под надзора на Специализираната прокуратура на територията на

...
От сутринта под надзора на Специализираната прокуратура на територията на
Коментари Харесай

Разбиха престъпна бандата от Орландовци, две ченгета са били бодигардове на мутрите

От сутринта под надзора на Специализираната прокуратура на територията на столичния квартал „ Орландовци “ се организира полицейска интервенция за обезвреждане на проведена незаконна група за разпространяване на опиати, грабежи, обири, оповестиха от пресцентъра на Апелативна профилирана прокуратура.
В интервенцията вземат участие и чиновници на дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи, които проверяват възможното присъединяване в незаконната група на двама чиновници на Второ РПУ в София.
"Резултатите са от 6-7 месеца работа. Допълнително в края на интервенцията се включи и Вътрешна сигурност, защото все още има данни, че двама чиновници на Министерство на вътрешните работи са част от тази незаконна група. Като общо взето тяхната активност се показва в обезпечаване на чадър при осъществяване на закононарушения. Като споделям чадър имам поради не укриване на закононарушения, а действителна физическа защита по време на закононарушенията ", посочи Иван Гешев.
По думите му все още са задържани към 15 души. "Те са от така наречен клан на Гольовците. Към момента няма привлечени към наказателна отговорност лица. Действията са действително от преди няколко часа. Колко ще бъдат привлечени ще стане ясно на следващия ден сутринта ", съобщи още той.
Престъпленията им са от обири на релси и чупене на монументи в гробищния парк, който е наоколо, за хората да си платят, с цел да се възстановят, до много съществени грабежи и закононарушения против личността. Всичко, което се изкарват пари ", сподели още Гешев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР