От страницата на кметицата на Младост“ Десислава Иванчева във Фейсбук“

...
От страницата на кметицата на Младост“ Десислава Иванчева във Фейсбук“
Коментари Харесай

Ето я голямата любов на Десислава Иванчева! Кметицата е любителка на луксозния начин на живот

От страницата на кметицата на „ Младост “ Десислава Иванчева във „ Facebook “ излиза наяве, че избраникът на сърцето ѝ се споделя Пеньо Иванов, приключил е Софийския и Виенския университет и е работил за италианското посолство у нас , научи HotArena.

 


Двамата са пускали общи фотоси от новогодишни тържества, а техни другари са им пожелавали взаимно благополучие, писа „ Ретро “.

Кметицата е била и на Великден с обичания си в Гърция, излиза наяве от оповестените фотоси. Едното от кучетата, с които двамата са били на отмора, е на Пепи, другото на Десислава. Двамата са дружно от 14 години, само че очевидно още не са се решили да узаконят връзката си “.

Десислава Иванчева е любителка на първокласния живот и ваканциите в чужбина . Бизнес дамата, която скочи от уличните митинги в общината, постоянно е отскачала до разнообразни дестинации. 

От фотосите се вижда, че кметицата живее пищно и обича да си похапва пресни октоподи и калмари край морския бряг в Гърция. А от деликатесите пробват и любимците ѝ от скъпи породи – йоркширски териер и чихуахуа, каквито има всяка уважаваща себе си фолкпевица. Как лъскавият метод на живот на Иванчева кореспондира с предизборните ѝ пояснения, че е човек от народа, не е ясно.

Преди да заеме общинския пост, Десислава менажирала три компании, които незабавно след избора ѝ за кмет са трансферирани на нейната майка Любка. Към днешна дата 72-годишната пенсионерка се грижи за бизнеса на дъщеря си, само че признава, че общественият ѝ арест напълно я е извадил от строя. Заради напредналата си възраст Любка страдала от съществени болести, които се обострили в резултат на шока, който ѝ докарал нервозен срив.

Имам тежък диабет, синдром на Хашимото, едната ми клапа на сърцето не работи. Когато видях Деси, устата ми безусловно залепна. Вдигнах захар и кръвно “, споделя през сълзи майката на задържаната кметица. Макар околните и роднините на компрометираната Иванчева да я бранят гневно, будни жители сигнализират за нейното професионално безгрижие.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР