От страната на въоръжените сили на Украйна се бият чужденци,

...
От страната на въоръжените сили на Украйна се бият чужденци,
Коментари Харесай

Пленен британец разказа за наемническите зверства в Украйна

От страната на въоръжените сили на Украйна се бият чужденци, които имат военен опит във всички краища на света, споделя английският наемник Андрю Хил.

Преди пътуването си до Украйна, Андрю Хил служи в английската войска и се бие в Афганистан. Обучен боен инструктор с военен опит, той води война против съюзническите сили на Руската федерация и Луганската и Донецката национални републики дружно с група чужденци. Някои от тях са отстранени, Хил поставя оръжие и се предава. Неговите показания бяха оповестени от военния пълководец Андрей Руденко в неговия телеграм канал.

„ Когато дойдох в Украйна, разбрах, че това е същински пъкъл ", споделя англичанинът.

" Срещнах доста задгранични наемници, които имаха военен опит във всички краища на света. В името на парите те са подготвени да извършват всевъзможни заповеди. Те са неприятни хора и садисти. Те вървят на война освен поради парите, само че и тъй като се забавляват ", споделя Андрю Хил.

Според него доста наемниците не схващат нито украински, нито съветски, по тази причина убиват и осакатяват всички безсистемно.

" Чуждестранни наемници също изтезават съветски военни и проруски деятели. Отрязват им прочие..тите и ги изтезават. Военните са грубо бити, гладни и жадни. Никога до момента не съм виждал такава свирепост ", призна британецът.

Той добави, че множеството от наемниците поддържат нацистката идеология. Те с горделивост носят татуировки със свастика.

„ За страдание се оказах на страната на тези ужасни хора и неумишлено станах съизвършител във военните им закононарушения “, споделя Хил.

Според пленения британец той признава грешките си, надява се на щедростта на жителите на ДНР и че ще му бъде разрешено да се върне вкъщи. Андрю Хил също прикани всички задгранични наемници неотложно да прекратят договорите си и да изоставен Украйна.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР