От средата на октомври залепен стикер на прозореца на колите

...
От средата на октомври залепен стикер на прозореца на колите
Коментари Харесай

Със стикер ще се налагат глобите за неправилно паркиране в София

От средата на октомври залепен стикер на прозореца на колите ще демонстрира, че притежателят на автомобила е санкциониран за погрешно паркиране в София. Фишовете няма да се апелират, ще има снимков материал.  Ако водачът съобщи, че не е получил стикер за санкция, то тя ще дойде по пощата, разгласи шефът на Центъра за градска подвижност Димитър Дилчев по Българска национална телевизия. Според него задачата била с по-малко хора да бъде основана организация за инспекцията и контрола на повече транспортни средства. 

Не се планува в обозримо бъдеще водачите на рейсове, тролеи и трамваи от градския превоз да стартират да продават билети, сподели още Дилчев. Според него даже при връщане на част от ограниченията от изключителното състояние в Столична община синята и зелената зона в центъра не трябва да се анулират, както стана при започване на пандемията. Дилчев дефинира като неточност това решение на щаба на София. 

34 млн. лева са загубите на ЦГМ за тази година. 100 000 пък са по-малко пасажерите в метрото за 2020 г. 

Нощният превоз в София не е премахнат, това е следващото отсрочване в обстановка на пандемия. Преди дни Столичният общински съвет реши нощен превоз да няма най-малко до края на годината. През този интервал другите политически групи в съвета ще би трябвало да внесат оферти за неговото усъвършенстване. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР