От Спаси София предлагат мерки за облекчаване на движението по

...
От Спаси София предлагат мерки за облекчаване на движението по
Коментари Харесай

Спаси София с идея за облекчаване на движението от кв. Витоша към Симеоновско шосе

От " Спаси София " оферират ограничения за облекчение на придвижването по столичния бул. " Симеоновско шосе " на един от входовете към кв. " Витоша ".

Идеята на гражданската организация е д а се вкара кръгово придвижване , което ще улесни влизането и излизането от квартала о, без това да затруднява придвижването по главния бул..

Чрез създаване на (полу)кръгово придвижване на мястото на настоящето 6 клонно кръстовище ще се отвори нов излаз с две ленти и излизането от квартала ще бъде усъвършенствано , считат от " Спаси София ".

Предложението е в съгласие и с инициативния комитет на живущите в кв. " Витоша " ВЕЦ-Симеоново, които стачкуват с искане за по-добра инфраструктура в квартала. Градските деятели са изпратили предлагането си до двата отраслови зам.-кмета - по превоз и по строителството, с искане за транспортно броене и възлагане на транспортна симулация.

От години се приказва за проблемите на южните презастроени квартали и е време най-сетне да предприемем съответни дейности, с цел да облекчим живота на жителите им, безапелационен е Борис Бонев, самостоятелен общински консултант и член на " Спаси София ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР