От Синя България“ се обърнаха с призив за политическо обединение

...
От Синя България“ се обърнаха с призив за политическо обединение
Коментари Харесай

Синя София към ВМРО-БНД: Нека бъдем заедно за силна България

От „ Синя България “ се обърнаха с апел за политическо обединяване преди изборите към ВМРО-БНД, оповестяват от пресцентъра на политическата групировка. 

„ Синя България “ е политически съюз, който цели да сплоти напъните на всички десни, консервативни, изразяващи увереност в европейската принадлежност на България партии и цивилен организации, в мощна изборна опция на левите демократични обединения.

Вярваме, че мястото на Вътрешна македонска революционна организация е в подобен политически съюз. Проследихме с голяма изненада процеса, в който част от управлението на Вътрешна македонска революционна организация водеше диалози за вашето включване в леви политически обединения, показват десните.

Изразяваме недоумението си от това партия-член на ЕКР да одобри опцията за коалиция с идеологически деривати на някогашната комунистическа партия. Партия, която по коминтерновска повеля токсини принудително десетки хиляди българи с инженерния си план за основаване на македонска нация. Вие знаете главното разграничение сред нас – обвързаността на част от управлението ви с някогашната Държавна сигурност, алената олигархия и режима на Путин.

Ако намерите мощ да премахнете тази взаимозависимост можем един до друг да водим борбата за нещата, в които имаме вяра. Освободете се от ченгета, доносници и евразийски зависимости и дано бъдем дружно за мощна България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР